Coaching

Ezel-balk biedt een aantal activiteiten voor jong en oud.

Weerbaarheidsgroei met honden of ezels

Weerbaarheidsgroei VIDA, gebaseerd op ‘rots en water’, bestaande uit 7 sessies van 45 minuten.. Bij de oefeningen die gedaan worden zullen er diverse honden en/of ezels worden ingezet en gekeken worden welke dier er passend is bij het kind. Met de ezel en/of hond worden er zinvolle oefeningen gedaan op een leuke en ontspannen manier. Kinderen zullen succes ervaringen opdoen, leren hun grenzen aan te geven en ervaren dat ze er toe doen. In dit leerproces staat eenvoud centraal en wordt er gewerkt vanuit de gedachte iedereen is anders en iedereen is gelijk.
Tarief :
Individueel €47,50,- per 45 min.
 

Natuurlijk coachen

Jij-natuurlijk, je hebt de natuur niet alleen nodig jij bent ook de natuur. Ik wil je graag op weg helpen om de natuurlijk ik te vinden, jezelf te mogen zijn en vanuit deze kracht je eigen stappen voort te zetten. Terug vinden het natuurlijke evenwicht wat in jou of je kind verborgen zit. 

Heb je een coachingsvraag dan ga ik graag met jou op het natuurlijke pad. Deze coaching doen we bij de Ezel-Balk binnen of we gaan erop uit. Ik neem mee mijn eigen natuurlijke ik met humor, vertrouwen, mogen zijn, geduld en dierenliefde.

Heeft jou kind een wolk boven zijn hoofd, is er regen en de zonneschijn even verdwenen dan wil ik hem/haar helpen om de weg terug te vinden. Met bewustzijn in het denken, doen en voelen ontdekken welke weg hij/zij in wil gaan. Dit alles op een natuurlijke speelse manier passende bij het kind. Niemand is hetzelfde, ieder is uniek en heeft zijn eigen natuurlijke stappen.

Spreekt dit je aan of heb je vragen neem gerust contact op.

Therapiehondbegeleiding

Heb je een begeleidingsvraag? Vind je het moeilijk om contacten te leggen, boodschappen doen, alleen thuis blijven of heb je moeite met andere vaardigheden? Ben je in het bezit van een hond of zou je een hond willen die je helpt om vaardigheden te leren of te verbeteren, een maatje voor het leven. Dan kan ik je helpen om te leren hoe je jou hond hier bij kunt inzetten.

Hoe ga ik te werk:
- We hebben een intake gesprek?
- Bespreken de wensen en hoe ik hierbij kan helpen?
- We spreken het aantal ondersteunende sessies af?
- Indien de wensen en aanbod aansluiten gaan we aan de slag.
- Wanneer wenselijk, ondersteunende trainingsmogelijkheden met de hond op mijn locatie.

Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Begeleidingsmomenten: meestal 8 en daarna indien nodig
Duur : +/- 45 minuten
Wanneer: In overleg

Tarief: €47,50 per 45 minuten (exclusief reiskosten vergoeding á 0,19 cent per kilometer) 

Educatief Kinderfeest

De Ezel-balk richt zich op kinderen in de leeftijd van 6t/m 12 jaar die houden van het buitenleven of het buitenleven beter willen leren kennen.

Het educatieve ezelfeest duurt twee uur. Je krijgt informatie over de ezel. Je gaat de ezels borstelen en verzorgen. We gaan met de ezel op stap door en rondom de boomgaard. Bij slecht weer kunnen er activiteiten met of zonder de ezel in de kas gedaan worden. Dus het feestje kan altijd doorgaan.

Kosten :

Voor een groep van max. 6 kinderen €60,- (exclusief BTW)

Hiervoor krijg je in 2 uur :

een wandeling met de ezel 
kennis en leer over een ezel
drinken + koekje/snoepje
cadeautje voor de jarige
kopje koffie/thee voor de volwassenen
Ieder extra kind tot max. 10 € 9,-

Extra knutsel activiteiten € 2,- p.p.

Het kan een mens, groot en klein, veel goed doen om even niet te rennen en te vliegen maar de wereld te ervaren met de geest van een ezel. Want die ziel houdt van slenteren.

Contact

              De Ezel-Balk             …

Lees verder

Over ons

De Ezel-Balk wil ieder kind / volwassenen met of zonder beperking begeleiden, stimuleren in zijn ontwikk…

Lees verder

PGB & WMO

Begeleiding individueel en/of begeleiding in kleinschalig groepsverband van max 4 personen.

Lees verder

Momentje Low Tea

                              &nbs…

Lees verder

Coaching

Ezel-balk biedt een aantal activiteiten voor jong en oud.

Lees verder